Nuria-Zaragoza

Disseny gràfic, disseny editorial i il·lustració

Estudio Disseny Gràfic a l’escola Idep de Barcelona i posteriorment treballo i em segueixo formant a diferents entorns: estudi de disseny Eggeassociats (1997-2000), Chupa Chups S.A. (2000-2001), Master Typo/Graphic Studies, London College of Printing (2002).

Al 2003 començo a treballar pel departament de disseny de l’editorial Random House Mondadori (actual Penguin Random House) desenvolupant material promocional i cobertes de llibre per la Divisió Comercial (segell Grijalbo), fins que al 2005 m’incorporo a l’equip de disseny de l’editorial com a responsable del disseny de les cobertes de llibre de la Divisió Literaria (segells Lumen, Debate i Literatura Mondadori).

Al 2013 decideixo continuar la meva trajectòria professional pel meu compte i començo a col·laborar amb diferents editorials, així com a realitzar projectes d’il·lustració, tant personals com per encàrreg.
Algunes de les editorials i segells editorials amb els que he col·laborat són: Ara LLibres, Amsterdam, Now Books, Satori Ediciones, Errata Naturae, Los libros de la Catarata, Ediciones SM, Angle Editorial, Planeta, Edicions 62, Proa, Columna, Rosa dels Vents.

Aquesta pàgina mostra una selecció de cobertes de llibre publicades al mercat català i espanyol, propostes de cobertes de llibre no publicades, il·lustració i altres projectes gràfics.
Moltes gràcies per la visita.